Visualiseren of jezelf realiseren?

visualiseren, affirmeren, of toch beter je zelf realiseren?

Creëer je eigen leven! De oplossing voor al je problemen… Onderzoek je verlangens en ambities,  visualiseer je nieuwe leven en affirmeer er lustig op los om de gewenste resultaten te ontvangen.

“Ask en it will be given”. Je krijgt wat je wilt, als je er maar om vraagt.

De kracht van visualiseren wordt zelfs wetenschappelijk onderkent, maar hoe werkt het nu echt? Hoe verhoudt visualisatie zich tot zelfrealisatie? Hoe verhoudt visualisatie zich tot onze Mind? Is visualiseren misschien uiteindelijk toch een vorm van achteraf voorspellen? Is dat goed of slecht? “Visualiseren of jezelf realiseren?” verder lezen

Ontwaken met dank aan mijn slechte eigenschappen!

 

spiritueel ontwaken, verlichting, zelfrealisatie. Slechte eigenschappen hoeven en kunnen niet bestreden worden. Ze hebben een hoger doel..

In dit artikel beschrijf ik mijn slechte en lastige eigenschappen en hoe ik ze ten diepste totaal verkeerd begrepen heb. Geen wonder dat het bestrijden ervan, mijn pogingen om een beter mens te worden, volledig zijn gestrand.

Als ik ze onder elkaar zet in een lijstje, dan heb ik best veel slechte eigenschappen. Eigenschappen die mijzelf belemmeren in het ervaren van harmonie in mijn leven en/of eigenschappen waardoor anderen moeite hebben met mijn gedrag.

“Ontwaken met dank aan mijn slechte eigenschappen!” verder lezen

Actief Ontwaken

Deze blogpagina Actief Ontwaken heeft als doel om je te inspireren actief met jouw proces van zelfrealisatie aan de slag te gaan. Op deze pagina vind je met enige regelmaat artikelen over zelfrealisatie en ontwaken. Ook dient deze pagina om jouw vragen te beantwoorden. Stel je vraag per e-mail en ik plaats je vraag en antwoord, uiteraard anoniem, op deze pagina. Zo kunnen we allemaal van elkaar leren in ons proces van zelfonderzoek.