Overvloed!

Maina Il Gran Pandora aan mijn voordeurVandaag werd ik verrast door een pakketje aan mijn voordeur. Zonder afzender. Meteen sloegen de radartjes op hol. Van wie kon dit zijn? Wie zou dit aan mijn deur hebben gehangen? Is het persoonlijk langs gebracht of heeft een pakketbezorger dit aan mijn deur gehangen, zonder aan te bellen?

Allerhande namen van vriendinnen, bekenden en klanten kwamen voorbij. Eén voor één passeren ze de revue en bij de meesten van hen kon ik me eigenlijk best voorstellen dat ze me verrast zouden kunnen hebben. Ineens drong het besef tot me door dat de afzender mij geen groter cadeau had kunnen doen dan géén afzender eraan te hangen. Want hoe gezien voel ik mij wel niet op dit moment!?!

Zoveel mensen van wie ik het gevoel kan ontvangen dat ze zo blij met me zijn dat zij mij dit pakketje hebben zouden kunnen sturen. Ik voel me dankbaar voor deze spiegeling van de overvloed die ik momenteel zelf te delen heb!

Dank je wel, gulle onbekende geefster / gever!