Jouw Antwoorden

Jouw Antwoorden en Inzichten

Spirituele begeleiding langs jouw levenspad

Medium – heldervoelend- helderziend – helderwetend | RelatietherapeutProfessioneel astroloog | Begeleider familie-opstellingenGesprekspartner voor non-dualiteit, zingeving en ontwaken.

Welkom!  Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten voor zowel de kleine dagelijkse dilemma’s als de grote levensvragen. En natuurlijk alles daar tussen in. Ik kijk graag met je mee om je inzichten te geven waarmee je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw situatie of dilemma. Hierbij maak ik gebruik van mijn mediamieke kwaliteiten, astrologische kennis en systemische wijsheid. Het is mijn kwaliteit om snel tot de kern van de situatie te komen.

Antwoorden en Inzichten

Ik ben ruimdenkend en, als gevolg van mijn jarenlange ervaring, is mij nog weinig vreemd. Ik ben gericht op het doorgronden van onderliggende oorzaken en dynamieken en deze aan jou te verhelderen in het licht van bewustzijn.  Mijn levensvisie is geworteld in het bewustzijn van non-dualiteit.

Zelfrealisatie

Het mijn missie jou te inspireren tot zelfrealisatie. Realisatie van al het moois dat jij altijd al was, maar waarvan de volmaakte heelheid nog onvoldoende in het licht van jouw bewuste aandacht is gekomen. Zelfrealisatie is het directe gevolg van het vrijmaken van meer bewustzijn. In het licht van jouw vrij gemaakte bewustzijn kunnen angst en verdriet nog steeds opkomen en gaan, maar zich niet langer vastzetten in zwaarte en pijn. Ik begeleid je graag in het vrijmaken van het licht van de oneindige universele intelligentie in jou.

Ik zie je – ik wéét wie jij bent!

Direct bellen – zonder afspraak 

Het is mijn intentie om jou op een laagdrempelige wijze toegang te bieden tot de antwoorden en inzichten die ik jou kan bieden. Geen afspraken op lange termijn, gewoon nu meteen of in ieder geval vandaag nog een inhoudelijk gesprek met mij. Ik werk dan ook zonder afspraken. Het nadeel is dat ik net in gesprek kan zijn en je soms even moet wachten totdat ik je een seintje kan geven dat ik weer vrij ben. Het grote voordeel is dat je mij kunt bellen wanneer jij antwoorden en inzichten nodig hebt.

Klik op het Whats-app icoontje rechts onderin je scherm om direct via Whats-app contact te maken en jouw belmoment met mij af te stemmen.

Bellen met Iris

Iris Lenderink professioneel astroloog levert vervulling levensmissie

  • Ik ben in principe dagelijks bereikbaar tussen 10:00 en 20:00 uur, ook op zaterdag en zondag.
  • Jij bepaald zelf de lengte van het gesprek.
  • € 1,30 per minuut (incl. BTW). Heb je een bedrijf dan krijg je van mij periodiek een verzamelfactuur voor systemische coaching.
  • Betaling direct aansluitend op gesprek. Je krijgt daarvoor van mij een Tikkie.

Meer ontdekken?

Kijk op Jouwantwoorden.nl om meer te ontdekken over mij en mijn aanbod aan jou.

Hier kun je zien of ik nu direct bereikbaar ben.