Tarieven

Tarieven

Spirituele therapie Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Arnhem, Zwolle

Consulten, contact en tarieven

Kijk voor mijn tarieven op mijn nieuwe website JouwAntwoorden.nl.

Blauwdrukken

Voor informatie over en tarieven voor de blauwdrukken, klik hier.

bewustzijnsontwikkeling zijn meer of minder gesprekken mogelijk.

Spirituele therapie Deventer

Mijn activiteiten laten zich lastig vangen in een voor iedereen bekende eenduidige beschrijving. Spirituele therapie Deventer dekt de lading niet, maar is wel een ingang waarop zoekers naar spiritueel ontwaken en zelfrealisatie bij mij terecht kunnen komen. Mijn activiteiten bestaan uit een combinatie aan overdracht van spirituele kennis en wijsheid om richting te wijzen alsook uit coaching zelfrealisatie om via je eigen intuïtie zelf te ont-dekken wie je werkelijk bent en je levensmissie ten uitvoer te brengen.